• Over TLM Academy

Over TLM Academy

TLM Academy

TLM Academy is een opleidingsinstituut dat trainingen verzorgt over financiële markten, risicomanagement, regelgeving en leiderschap. Deze trainingen worden opgezet in samenwerking met de Academie voor Bank- en Verzekeringen van de Universiteit van Amsterdam (UVA ABV), de Global Association of Risk Professionals (GARP) en het Nederlands Instituut voor Bank- en Zekerheden (NIBE).

TLM Academy is opgericht in 2008 en verzorgt sinds begin 2009 structureel trainingen aan de Nederlandse topbanken en toezichthouders.

OPGERICHT IN 2008

MEER DAN 1000 TEVREDEN KLANTEN

EXCLUSIEVE DIEPGAANDE KENNIS

GECERTIFICEERDE TOPTRAINERS

TLM Academy biedt standaard opleidingen aan die benodigd zijn om wereldwijde certificaten te halen (zoals FiMa en GARP FRM), maar wij begrijpen dat standaard opleidingen soms niet aansluiten op de wensen en behoeften van een financiele organisaties. Daarom kunnen wij alle opleidingen en trainingen uit ons aanbod ook intern binnen uw organisatie organiseren en op maat maken voor de opleidingsbehoefte van de klant. Met de unieke methode van TLM Academy studeer je flexibel (maatwerk mogelijk, meerdere data per jaar mogelijk, en klassikaal of online) en praktijkgericht (direct toepasbaar in je eigen werk).

Samen met de opdrachtgever kijken we welke aanpak het meest relevant is voor jouw organisatie. Dat kan bijvoorbeeld een bestaande vaardigheidstraining of certificering zijn of een maatwerktraject dat volledig is afgestemd op je organisatie. Allemaal volgens uw eigen wensen. Ook zijn onze opleidingen te betalen met een STAP budget aangezien TLM Academy een CPION CRKBO erkend leerbedrijf is.