• https://dathuis.nl/hoe-verzilver-je-leads-van-het-waarderapport/

Trainers TLM Academy

TLM Academy trainers hebben passie. Zowel voor de industrie als voor het opleiden en coachen van financiële instellingen. Deze combinatie brengt drive, focus en enthousiasme bij jouw medewerkers en voegt waarde toe aan je bedrijf.

Trainer Tony Illis

Tony Illis

Tony Illis is bedrijfskundige en heeft na zijn studie vijf jaar voor internationaal hedgefonds IMC als equity derivatenhandelaar gewerkt op de beursvloer van Amsterdam Exchanges. Daarna is Tony drie jaar hoofd van de Equity Derivaten desk geweest van RDT, een dochteronderneming van Fortis Bank. Sinds 2003 is Tony consultant voor financial markets organisaties (banken, hedge funds, exchanges) en partner bij management consulting bedrijf Seventrees. In deze rol heeft Tony alle financiële instellingen in Nederland van binnen gezien. Daarnaast is Tony CEO van TLM Academy, een Nederlands training bureau voor financiële instellingen, gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam en NIBE/NCOI. En Tony is de oprichter van Raeger Autismecentrum, het grootste autismecentrum van de Benelux. Tony is getrouwd en vader van twee kinderen.

Tony is tevens auteur van het Boek De Dealingroom dat een verplicht studieboek is van de opleiding Financial Markets Professional – FiMa.

TLM Academy is ingechreven bij CRKBO
Coen Streefland

Coen Streefland

Na zijn studie Financiële Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit is Coen begonnen als derivatenhandelaar op de beurs van Amsterdam. Met de kennis en ervaring die hij daar heeft opgedaan heeft Coen vervolgens 7 jaar gewerkt voor Rabobank als adviseur voor het bedrijfsleven inzake rente- en valutarisico. Vervolgens is Coen bij ING aan de slag gegaan als Business Analyst Financial Markets Operations, waar hij de hele value chain van de financiële markten van front to back van dichtbij heeft leren kennen. Tegenwoordig bekijkt Coen de value chain vanuit de tweede lijn als risicomanager. Eerst voor ING, en tegenwoordig in de verzekeringswereld voor Centramed.

Naast zijn functie als risk manager geeft Coen diverse financiële trainingen voor TLM Academy, waaronder Financial Risk Management I cursus van de Global Association for Risk Professionals (GARP). Ook verzorgt Coen de post-graduate cursus Financial Markets Professional (FiMa) voor UvA/TLM.

TLM Academy is ingechreven bij CRKBO
Wahbé Rezek

Wahbé Rezek

Na zijn studie Industrial Design Engineering (richting Technology), begon Wahbe zijn carrière als projectleider bij de Gemeente Amsterdam. Daar heeft hij succesvol nieuwe processen ontwikkeld en technologieën geïmplementeerd, in een van oorsprong traditionele keten. In 2018 maakte Wahbe de overstap naar ING, waar hij als IT Change Manager aan de slag ging binnen Financial Markets. In de laatste jaren bij ING heeft Wahbe een internationaal programma binnen Financial Markets geleid, met een focus op de implementatie van nieuwe technologieën. Tegenwoordig is Wahbe actief als part time IT projectmanager.

Hij is in 2022 ook zijn eigen trainingsbureau Future Focus begonnen, waarmee hij bedrijven traint en adviseert op Artificial Intelligence en Automation. Vanuit TLM Academy hebben we een partnership met Wahbe en Future Focus. Vanuit die samenwerking wordt de training AI in the modern office: Boosting Productivity aangeboden.