• Financial Risk Manager 1 - versnelde training

Financial Risk Manager 1 (FRM1)

GARP/UVA | training (3 dagen)

Omschrijving

Binnen de financiële wereld is het beheersen van risico’s van groot belang. Het certificaat FRM® is de wereldwijd-erkende standaard voor financieel risico management. Tijdens deze training verwerf je kennis van de fundamentele risico’s voor bankinstellingen, overheidstoezichthouders, investeringsfondsen, adviesbureaus en financiële dienstverleners over de hele wereld in hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Deze cursus bereid je voor op FRM Deel I. Deze training is ontwikkeld voor een doelgroep van risicomanagers, business analisten, accountants, centrale bank auditors, internal auditors en treasury consultants.

Doel en opzet:

Voor professionals werkzaam in de risicobeheersing die GARP-gecertificeerd dienen te zijn, biedt de UvA Academie voor Bank- en Verzekeringswezen (UvA ABV) deze examentraining aan. UvA ABV is een samenwerking tussen NIBE-SVV en de Universiteit van Amsterdam en wordt uitgevoerd door TLM Academy. De training bereid je voor op het hoge niveau van risicobeheer dat in het bankbedrijf wordt gebruikt.

De training bestaat uit zeven onderwerpen met een proefexamen. Tijdens deze training leer je de fundamentele risico’s voor bankinstellingen, overheidstoezichthouders, investeringsfondsen, adviesbureaus en financiële dienstverleners over de hele wereld in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Deze interessante examentraining wordt gegeven door zeer ervaren en professioneel actieve docenten. De lessen zijn praktijkgericht, zeer toegankelijk en bieden een uitstekende voorbereiding op de uiteindelijke modulaire opdracht.

Deze opleiding werd voorheen gegeven door NIBE/SVV en nu wordt overgenomen door de Universiteit van Amsterdam en TLM Academy.

Inschrijven

Schrijf je direct in voor de training Financial Risk Manager 1 (FRM1)  –  (3 dagen).

Details training Financial Risk Manager 1 (FRM1)

We raden je aan om je pas aan te melden bij GARP nadat je een bevestiging hebt ontvangen met de definitieve startdatum van je opleiding. De eerste stap is om zelf te bepalen in welk GARP-examenvenster je het FRM1-examen wilt afleggen.

Trainingsdata t.b.v. mei 2024 examen:

Module 1+2:   09-04-2024
Module 3+4:   16-04-2024
Module 5+6:   23-04-2024

Mei 11-17: examen

Trainingsdata t.b.v. november 2024 examen:

Module 1+2:    08-10-2024
Module 3+4:    15-10-2024
Module 5+6:    22-10-2024

November 16-22: examen

Vergroot ook je marktwaarde en schrijf je in voor de training Financial Risk Manager 1 (FRM1)  – (3 dagen).