• Training Financial Risk en Regulations - individueel

Training Financial Risk and Regulations (FR&R)

GARP/UVA | Individuele training (3 dagen)

De training Financial Risk & Regulations leert de deelnemers hoe financiële risico’s van invloed zijn op financiële instellingen en systemen binnen de wereldwijde financiële infrastructuur. De training bereid de kandidaten tevens voor op het internationale GARP-examen Financial Risk & Regulation. De kandidaten ontwikkelen hun inzicht in risicobeheersing, financiële wet- en regelgeving en de invloed van financiële risico’s op banken en hun processen, policies, systemen en producten.

De training wordt afgesloten met een examen bij GARP, waarmee je het officiele GARP-certificaat kunt behalen. Met deze GARP-certificering laat je zien dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marktrisicobeheer, kredietrisicobeheer, treasury risicobeheer en operationeel risicobeheer.

De Academie voor Bank- en Verzekeringen van de Universiteit van Amsterdam (UvA ABV) biedt deze FR&R-opleiding aan in samenwerking met NIBE-SVV. De FRR-training wordt verzorgd door TLM Academy.

Let op: naast de maatwerk 1-op-1 individuele training verzorgt TLM Academy/UvA ook een 3-daagse klassikale training voor groepen.

Inschrijven

Schrijf je direct in voor de indiviuele training Financial Risk and Regulations (FR&R)

Details individuele training Financial Risk and Regulations (FR&R)

Module 1 + 2 1-5-2024
Module 3 + 4 8-5-2024
Module 5 + 6 15-5-2024
Module 1 + 2 11-9-2024
Module 3 + 4 18-9-2024
Module 5 + 6 25-9-2024

Vergroot ook je marktwaarde en schrijf je in voor de indiviuele training Financial Risk and Regulations (FR&R)