Training kunstmatige intelligentie (AI) in het moderne kantoor

Verhoging van Productiviteit!

De AI-revolutie is begonnen. Met innovatieve plug & play tools, zoals ChatGPT, ontdekken steeds meer bedrijven de kracht van Artificial Intelligence. Daarmee kunnen alledaagse taken ge-automatiseerd worden en kan de productiviteit significant verhoogd worden. Je kunt namelijk dagelijks tot wel 50% van je tijd besparen, door gebruik te maken van AI-technologie!

Met tools zoals Excel en Photoshop, zijn educatie en oefening nodig om het volle potentieel van de tool te benutten. Hetzelfde geldt voor ChatGPT en andere AI-tools.

Daarom bieden wij een interactieve training van 1 dag, om jou en je team te inspireren met praktische toepassingen van ChatGPT en andere AI tools (use cases). Je zult leren hoe je plug & play AI-tools kunt gebruiken om je productiviteit te verhogen en betere resultaten te behalen, zonder enige voorkennis van AI of coderen!

Door deel te nemen aan deze training, zul je een diepere kennis vergaren over de nieuwste ontwikkelingen in AI, de beste business toepassingen van AI (use cases), slimme prompt-structuren en over efficiënt en veilig gebruik van deze tools (data privacy). Met zoveel bedrijven die nu al gebruik maken van AI-tools, wil je niet achterblijven. Doe met ons mee en ontwikkel de vaardigheden en kennis om jezelf of je bedrijf naar het volgende niveau te brengen!

Concrete voorbeelden
Hieronder een aantal voorbeelden van dagelijkse acties die gedaan kunnen worden met behulp van ChatGPT. De aangegeven benodigde tijden zijn een schatting.

Actie  Zonder ChatGPT  Met ChatGPT 
Een complexe e-mail schrijven 10-15 minuten 2 minuten
Inzichten of conclusies van een artikel of een (research) paper 15-20 minuten 3 minuten
Datasets vergelijken 60 minuten 5 minuten
Errors in code vinden en oplossen 60 minuten 5 minuten
Code schrijven of verbeteren 60 minuten 10 minuten

Inschrijven training AI

Schrijf je direct in voor de training AI.

Details training Kunstmatige intelligentie (AI) in het moderne kantoor

De trainingen zijn op maat gemaakte in-company trainingen of algemene publiekstrainingen.

In-company:

De data worden besproken en overeengekomen met het klantbedrijf

Openbaar:

Voor losse abonnementen hanteren wij een wachtlijst. Bij 20 inschrijvingen vormen we een klas. Die klas krijgt dan bericht op welke dagen de training wordt gegeven (dit zal altijd binnen 3 maanden zijn).

Trainingsdagen:

Woensdag en vrijdag.

Trainingsuren:

09:00 – 17:00 voor dag-trainingen (2 modules op één dag)
17:00 – 20:30 voor avond-trainingen (2 modules op twee aparte avonden)

Vergroot ook je marktwaarde en schrijf je in voor deze training